Accent

Att shoppa accessoarer upplevs många gånger som enklare och mer inspirerande än att handla kläder och skor. Priserna är ofta lägre och utbudet stort. Passform och storlek är oftast inte heller ett problem. Venue Retail Group satsar kraftfullt på accessoarer för att vara marknadsledande i Sverige.

Vision
Att etablera Accent som ledande inom accessoarer och resetillbehör i Norden.

Affärsidé
Vi erbjuder ett smart och innovativt sortiment av accessoarer byggt på funktion och en aktuell modegrad som attraherar den moderna och mobila konsumenten.

Position
Inom Accent är den stora kundgruppen modeintresserade, pris- och kvalitetsmedvetna konsumenter snarare än trendskapare. Kedjans fokus är att ”underlätta vardagen för människor i rörelse”.

Sortiment
Accent har ett brett sortiment som är tillgängligt för många. Produkterna bygger på mode med funktionella lösningar. Kedjans position är som den självklara väskexperten oavsett om det gäller hand- eller resväskor. De övriga strategiska varugrupperna är plånböcker och handskar.

Andelen egna varumärken inom Accent var drygt 61 procent av försäljningen under året. Resterande andel omfattar externa varumärken som Samsonite, Titan, Guess och Björn Borg där urvalet varieras beroende på säsong, mode och trender.

Välkommen att besöka www.accent.se