Morris

Att shoppa accessoarer upplevs många gånger som enklare och mer inspirerande än att handla kläder och skor. Priserna är ofta lägre och utbudet stort. Passform och storlek är oftast inte heller ett problem. Venue Retail Group satsar kraftfullt på accessoarer för att vara marknadsledande i Norge.

Vision
Att etablera Morris som ledande inom accessoarer och resetillbehör i Norge.

Affärsidé
Vi erbjuder ett smart och innovativt sortiment av accessoarer byggt på funktion och en aktuell modegrad som attraherar den moderna och mobila konsumenten.

Position
Morris riktar sig till den stora gruppen av resande kvinnor och män som följer modet och gör ett medvetet val inom resväskor och accessoarer. Kedjans fokus är att ”underlätta vardagen för människor i rörelse”.

Sortiment
Morris har ett brett sortiment som är tillgängligt för många. Produkterna bygger på mode med funktionella lösningar. Kedjans position är som den självklara väskexperten oavsett om det gäller hand- eller resväskor. De övriga strategiska varugrupperna är plånböcker och handskar.

Inom Morris har andelen egna varumärken historiskt sett varit lägre än för Accentkedjan, och uppgick under 2015/2016 till 28 procent. Resterande andel omfattar externa varumärken som Samsonite, Titan, Tiger, Guess och Björn Borg där urvalet varieras beroende på säsong, mode och trender.

Välkommen att besöka www.morris.no